Vliegtickets

Het spreekt voor zich dat de meeste mensen die op reis willen gaan naar Canada daarvoor gebruikmaken van het vliegtuig. Indien ook jij graag een reis wenst te maken naar het prachtige Canada is één van de eerste zaken die je moet doen dan ook op zoek gaan naar interessante vliegtickets. Wil jij ook graag de beste vliegtickets naar Canada ontdekken om gebruik van te maken voor jouw aankomende vakantie? Lees dan vooral snel verder en ontdek alles over de vliegtickets die je naar Canada kan boeken!

Vliegtickets naar Vancouver boeken

Vliegtickets naar Vancouver boeken is in België mogelijk bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Met name Brussels Airlines staat er om bekend over verschillende vluchten per week te beschikken naar Canada. Je dient er wel rekening mee te houden dat deze vluchten doorgaans eerst naar Montreal vliegen om van daaruit verder te vliegen naar Vancouver. Dit kan de totale reisduur uiteraard behoorlijk beïnvloeden.

Een potentieel interessant alternatief voor veel Belgen is het boeken van een vliegticket naar Vancouver vanuit Nederland. Vanaf de luchthaven van Schiphol kan je namelijk met KLM een rechtstreekse vlucht boeken naar Vancouver. Zo kan je de stress en hectiek van een tussenlanding, eventueel met een overstap, vermijden.

Hoelang duurt een vlucht naar Vancouver?

Het feit dat het merendeel van de luchtvaartmaatschappijen die vanuit België en Nederland naar Vancouver in Canada vliegen er voor kiezen om een tussenlanding te maken is natuurlijk een beetje vervelend. Dit kan de duurtijd van een vlucht naar Vancouver namelijk aanzienlijk beïnvloeden. Met een tussenlanding bedraagt de totale reistijd naar Vancouver in Canada dan ook al snel zo’n 13 uur of nog langer. De terugreis is doorgaans altijd een klein beetje korter dan de heenreis.

Kies je wel voor één van de rechtstreekse vluchten naar Canada? In dat geval wordt het natuurlijk een ander verhaal. De vliegtickets naar Vancouver die je bij KLM vanaf de luchthaven van Schiphol kan boeken zijn immers wel doorgaans altijd voor rechtstreekse vluchten. Dit zorgt er voor dat de vluchtduur kan worden ingeperkt tot zo’n 9,5 à 10 uur. Je moet er natuurlijk wel ook de rit vanuit België naar Amsterdam bijrekenen, maar dat is voor de meeste reizigers niet meteen een groot probleem.

Vliegtickets naar Canada en Vancouver vergelijken

De sterk toegenomen populariteit van niet alleen Vancouver, maar wel van Canada als vakantieland in het algemeen heeft er voor gezorgd dat ook het aanbod aan vluchten vanuit Europa is toegenomen. Vanuit zowel België als Nederland kan je met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Canada vliegen. Het gaat hierbij concreet om maatschappijen zoals bijvoorbeeld:

  • Brussels Airlines;
  • KLM;
  • Air Canada;
  • Air France;
  • Lufthansa;

Ben je van plan om vliegtickets naar Canada te boeken? Dan doe je er altijd goed aan om even een vergelijking uit te voeren. Hierbij dien je er wel aandachtig voor te zijn dat niet alle vliegtickets die worden aangeboden voor rechtstreekse vluchten zijn. Hoe dan ook, door een vergelijking uit te voeren bij een website zoals met name Connections of Cheaptickets is het in de praktijk steeds mogelijk om de voor jou interessantste vliegtickets naar Vancouver of Canada te kunnen vinden.